Camera dubla fara vedere la mare

  • Baie cu cabina de dus
  • Balcon (masa, scaune)
  • Frigider cu congelator
  • TV prin cablu
  • 2 paturi cu noptiere
  • Sifonier (rafturi, umerase)Rezerva o camera dubla fara vedere la mare

La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vedere la mare. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

Tarifele camerelor duble fara vedere la mare variaza de la 85 pana la 145 lei pe noapte, in functie de perioada sezonului estival. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

Fotografii

Mai jos puteti vedea cateva fotografii din camerele duble fara vedere la mare de la Vila Ilinca. Dati click pe fotografie pentru a o vizualiza in format marit si utilizati sagetile stanga / dreapta pentru a vedea alte fotografii.

Tarife

In tabelul alaturat puteti consulta tariful de cazare aferent unei camere duble fara vedere la mare, exprimat in lei pe noapte, in perioade diferite ale sezonului estival. Pentru a consulta tarifele tuturor variantelor de cazare, precum si informatii suplimentare legate de tarifele pentru copii, paturi suplimentare sau reduceri, dati click pe linkul de sub tabel.

Perioada Pret camera dubla standard
1 Iunie - 14 Iunie 85 lei / noapte
15 Iunie - 30 Iunie 100 lei / noapte
1 Iulie - 14 Iulie 125 lei / noapte
15 Iulie - 18 August 145 lei / noapte
19 August - 31 August 115 lei / noapte
1 Septembrie - 15 Septembrie 95 lei / noapte