Mobil: 0744.353.333, 0728.747.777
Prezentare Vila Ilinca

Prezentare Vila Ilinca

Despre Vila Ilinca     Solicita Rezervare

Vila Ilinca este situata la 30 m de mare, intr-o zona linistita a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea. Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord. Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 6 camere duble standard si alte 3 camere duble cu vedere la mare, toate variantele de cazare beneficiind de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune. La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie, spatiu generos pentru servit masa si balcon cu vedere la mare, iar la mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu gratar si mese cu scaune. De asemenea, vila dispune de 10 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si mini molizi, balansoar, masa si scaune.

Cazare     Tarife     Rezervare     Fotografii     Contact

Caracteristici si Facilitati

Am sintetizat pentru d-voastra caracteristicile si facilitatile Vilei Ilinca:
  • vila clasificata la 3 stele, situata intr-o zona linistita din Eforie Nord, in cartierul de vile Steaua de Mare;
  • vedere la mare neobstructionata de alte constructii, plaja rustica la doar 30 de metri de vila;
  • toate variantele de cazare beneficiaza de tv, cablu, frigider, hol si baie proprie, balcon cu masa si scaune;
  • garsonierele au in plus o bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune;
  • la etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie, spatiu pentru servit masa si balcon cu vedere la mare;
  • la mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu gratar si loc pentru servit masa;
  • fiecare etaj este independent, camerele fiind distribuite pe un hol cu acces din casa scarii;
  • apa rece si calda non-stop, incalzire centrala pentru sezonul rece, servicii de curatenie si paza;
  • locuri pentru parcarea autoturismelor (parcare amenajata pe 250 m2 + parcare pe cele trei laturi ale vilei);
  • curte umbrita, spatii cu flori si mini molizi, balansoar, masa si scaune;

Spatii de Cazare

Vila Ilinca vine in intampinarea oaspetilor sai cu trei variante de cazare: garsoniere cu vedere la mare, camere duble cu vedere la mare si camere duble standard. Pentru informatii complete despre fiecare varianta de cazare in parte, dati click pe linkul “Mai multe informatii!” de sub introducerile aferente.   Vezi toate variantele de cazare !
Garsoniera cu Vedere la MareVila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune, si o (…)

Mai multe informatii !

Camera Dubla Vedere la MareCamerele duble cu vedere la mare sunt plasate cate una, la etajul 1, 2 si la mansarda. Fiecare camera dubla beneficiaza de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa (…)

Mai multe informatii !

Camera Dubla StandardLa fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble standard. Fiecare camera dubla beneficiaza de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol si balcon spatios cu masa si (…)

Mai multe informatii !

Alte Spatii

Vila Ilinca va pune la dispozitie alte 3 spatii menite sa va relaxeze si sa va asigure confortul de care aveti nevoie:

Terasa la MansardaLa mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu gratar si loc pentru servit masa.

Mai multe fotografii !

Bar cu BucatarieLa etajul 3 aveti la dispozitie un bar cu bucatarie proprie, spatiu pentru servit masa si balcon cu vedere la mare.

Mai multe fotografii !

Curte UmbritaIn fata vilei am amenajat o curte umbrita avand spatii cu flori si mini molizi, balansoar, masa si scaune.

Mai multe fotografii !

Repartizarea Spatiilor

Tabelul de mai jos reflecta dispunerea spatiilor de cazare (si nu numai) in cadrul Vilei Ilinca.
Palier C.D.S. * C.D.V.M. ** G.V.M. *** Alte Spatii
Etaj 1 2 1 1 -
Etaj 2 2 1 1 -
Etaj 3 2 - - Bar
Mansarda - 1 - Terasa
* C.D.S. = Camera Dubla Standard
** C.D.V.M. = Camera Dubla cu Vedere la Mare
*** G.V.M. = Garsoniera cu Vedere la Mare

Desfasurarea Activitatii

Activitatea “Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata” (cod CAEN 5520) la vila ILINCA se desfasoara pe firma GHEORGHE DUMITRU – INTREPRINDERE INDIVIDUALA, cu sediul profesional in localitatea Agigea, str. Emil Racovita nr. 110, cartierul Steaua de Mare din zona Eforie Nord, avand cod unic de inregistrare 24135862 si numar de ordine in Registrul Comertului F13/869/02.07.2008.

 

Solicita o Rezervare

Oaspetii nostri au confirmat faptul ca Vila Ilinca este alegerea ideala pentru un concediu relaxant la malul marii. D-voastra insa, nu trebuie sa ii credeti pe cuvant. Va asteptam cu drag sa va convingeti.

Click pentru a solicita o rezervare!

Informatii de Prezentare

Pentru mai multe informatii despre Vila Ilinca dar si despre statiunea Eforie Nord, va invitam sa accesati linkurile de mai jos:

Vila Ilinca   [prezentare] [fotografii]
Eforie Nord [prezentare] [fotografii]

Variante de Cazare

Vila Ilinca va ofera cazare de 3*** in garsoniere cu vedere la mare, in camere duble cu vedere la mare si in camere duble standard.

Garsoniera cu Vedere la Mare
Camera Dubla cu Vedere la Mare
Camera Dubla Standard

Mesaje de la Oaspeti

Ne-am cazat de 5 ori pana acum la Vila Ilinca. Pur si simplu adoram faptul ca este situata intr-o locatie de vis! Marea se vede si se aude din camera, la doar cativa metri in fata vilei este o plaja rustica intr-un golfulet superb, iar de la vila pana in oras este o faleza absolut fermecatoare.

Roxana si Ionut, Ploiesti - Prahova