Camera dubla cu vedere la mare

  • Baie cu cabina de dus
  • Balcon/terasa (masa, scaune)
  • Frigider cu congelator
  • Vedere la mare (30m)
  • TV prin cablu
  • 2 paturi cu noptiere (C 2 si 6)
  • Pat dublu cu noptiere (C 11)
  • Sifonier (rafturi, umerase)Rezerva o camera dubla cu vedere la mare

Camerele duble cu vedere la mare numerele 2, 6, si 11 sunt plasate la etajele 1, 2 si la mansarda vilei. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190x90 cm, cu exceptia camerei 11 care are pat dublu/martimonial, la care se adauga TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios (camerele 2 si 6) si terasa (camera 11) cu masa si scaune, precum si o superba vedere la mare.

Tarifele camerelor duble cu vedere la mare variaza de la 95 pana la 165 lei pe noapte, in functie de perioada sezonului estival. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

Fotografii

Mai jos puteti vedea cateva fotografii din camerele duble cu vedere la mare de la Vila Ilinca. Dati click pe fotografie pentru a o vizualiza in format marit si utilizati sagetile stanga / dreapta pentru a vedea alte fotografii.

Tarife

In tabelul alaturat puteti consulta tariful de cazare aferent unei camere duble cu vedere la mare, exprimat in lei pe noapte, in perioade diferite ale sezonului estival. Pentru a consulta tarifele tuturor variantelor de cazare, precum si informatii suplimentare legate de tarifele pentru copii, paturi suplimentare sau reduceri, dati click pe linkul de sub tabel.

Perioada Tariful perioadei Tarif de weekend **
1 Iunie – 14 Iunie 100 lei / noapte 100 lei / noapte
15 Iunie – 30 Iunie 115 lei / noapte 115 lei / noapte
1 Iulie – 16 Iulie 150 lei / noapte 195 lei / noapte
17 Iulie – 16 August 170 lei / noapte 230 lei / noapte
17 August – 31 August 140 lei / noapte 180 lei / noapte
1 Septembrie – 13 Septembrie 110 lei / noapte 135 lei / noapte

** Zilele de weekend sunt considerate vineri, sambata si duminica.
    Tarifele de weekend sunt maximale si se pot negocia de la caz la caz, in functie de perioada sezonului estival si de numarul de zile de cazare in weekend.