Camera dubla fara vedere la mare

  • Baie cu cabina de dus
  • Balcon (masa, scaune)
  • Frigider cu congelator
  • TV prin cablu
  • 2 paturi cu noptiere
  • Sifonier (rafturi, umerase)Rezerva o camera dubla fara vedere la mare

La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vedere la mare. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

Tarifele camerelor duble fara vedere la mare variaza de la 85 pana la 145 lei pe noapte, in functie de perioada sezonului estival. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

Fotografii

Mai jos puteti vedea cateva fotografii din camerele duble fara vedere la mare de la Vila Ilinca. Dati click pe fotografie pentru a o vizualiza in format marit si utilizati sagetile stanga / dreapta pentru a vedea alte fotografii.

Tarife

In tabelul alaturat puteti consulta tariful de cazare aferent unei camere duble fara vedere la mare, exprimat in lei pe noapte, in perioade diferite ale sezonului estival. Pentru a consulta tarifele tuturor variantelor de cazare, precum si informatii suplimentare legate de tarifele pentru copii, paturi suplimentare sau reduceri, dati click pe linkul de sub tabel.

Perioada Tariful perioadei Tarif de weekend **
1 Iunie – 14 Iunie 90 lei / noapte 90 lei / noapte
15 Iunie – 30 Iunie 105 lei / noapte 105 lei / noapte
1 Iulie – 16 Iulie 130 lei / noapte 170 lei / noapte
17 Iulie – 16 August 150 lei / noapte 200 lei / noapte
17 August – 31 August 120 lei / noapte 155 lei / noapte
1 Septembrie – 13 Septembrie 100 lei / noapte 120 lei / noapte

** Zilele de weekend sunt considerate vineri, sambata si duminica.
    Tarifele de weekend sunt maximale si se pot negocia de la caz la caz, in functie de perioada sezonului estival si de numarul de zile de cazare in weekend.