Garsoniera cu vedere la mare

  • Baie cu cabina de dus
  • Balcon (masa, scaune)
  • Frigider cu congelator
  • Bucatarie complet utilata
  • TV prin cablu
  • 2 paturi cu noptiere
  • Sifonier (rafturi, umerase)
  • Vedere la mare (30m)Rezerva o garsoniera

Vila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, 2 paturi de 190x90 cm, sifonier, comoda cu oglinda, TV prin cablu, balcon spatios cu masa si scaune, si o superba vedere la mare. In plus, fata de celelalte variante de cazare, garsonierele au bucatarii complet utilate, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.

Tarifele garsonierelor cu vedere la mare variaza de la 105 pana la 185 lei pe noapte, in functie de sezon. Preturile pot fi negociate in cazul in care se solicita mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti.

Fotografii

Mai jos puteti vedea cateva fotografii din garsonierele cu vedere la mare de la Vila Ilinca. Dati click pe fotografie pentru a o vizualiza in format marit si utilizati sagetile stanga / dreapta pentru a vedea alte fotografii.

Tarife

In tabelul alaturat puteti consulta tariful de cazare aferent unei garsoniere cu vedere la mare, exprimat in lei pe noapte, in perioade diferite ale sezonului estival. Pentru a consulta tarifele tuturor variantelor de cazare, precum si informatii suplimentare legate de tarifele pentru copii, paturi suplimentare sau reduceri, dati click pe linkul de sub tabel.

Perioada Tariful perioadei Tarif de weekend **
1 Iunie – 14 Iunie 110 lei / noapte 110 lei / noapte
15 Iunie – 30 Iunie 130 lei / noapte 130 lei / noapte
1 Iulie – 16 Iulie 170 lei / noapte 225 lei / noapte
17 Iulie – 16 August 190 lei / noapte 260 lei / noapte
17 August – 31 August 155 lei / noapte 200 lei / noapte
1 Septembrie – 13 Septembrie 120 lei / noapte 145 lei / noapte

** Zilele de weekend sunt considerate vineri, sambata si duminica.
    Tarifele de weekend sunt maximale si se pot negocia de la caz la caz, in functie de perioada sezonului estival si de numarul de zile de cazare in weekend.