Prezentare Vila Ilinca

Vila Ilinca este situata langa Golful Pescarilor, la 30 m de malul marii, intr-o zona cu farmec aparte a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea. Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord. Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 3 camere duble cu vedere la mare si alte 6 camere duble fara vedere la mare. Toate variantele de cazare includ camere cu doua paturi de 190x90 cm, cu exceptia camerei 11, care are pat dublu/matrimonial. Camerele au urmatoarele dotari: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune. La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie pentru servit masa, intr-un spatiu generos cu vedere la mare, prevazut cu balcon. La mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu mese si scaune. De asemenea, vila dispune de cel putin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, in care sunt amplasate sub o copertina mese cu scaune si un balansoar pentru copii.

Programeaza-ti vacanta

Alege tipul de camera si perioada pentru a petrece vacanta ideala

Caracteristici si facilitati

Am sintetizat pentru dumneavoastra caracteristicile si facilitatile Vilei Ilinca:

  • vila clasificata la 3 stele, situata pe malul marii, in cartierul de vile Steaua de Mare, in vecinatatea Pescariei Agigea;
  • vedere la mare neobstructionata de alte constructii, plaja rustica si partial amenajata la 150/200 metri de vila;
  • toate variantele de cazare beneficiaza de tv prin cablu, frigider, hol si baie proprie, balcon cu masa si scaune;
  • garsonierele au in plus o bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune;
  • la etajul 3, intr-un spatiu cu balcon si vedere la mare, este amenajat un bar cu bucatarie utilata, pentru servit masa;
  • la mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu mese si scaune;
  • fiecare etaj este independent, camerele fiind distribuite pe un hol, cu acces din casa scarii;
  • apa rece si calda non-stop, servicii de curatenie si paza in interiorul vilei;
  • 12 locuri pentru parcarea autoturismelor pe cele trei laturi ale vilei, la care se adauga posibilitatea de parcare pe inca 250 m.p. teren pietruit langa vila;
  • curte umbrita, spatii cu flori si conifere pitice, balansoar, mese si scaune, amplasate sub o copertina;

Spatii de cazare

Vila Ilinca vine in intampinarea oaspetilor sai cu trei variante de cazare: garsoniere cu vedere la mare, camere duble cu vedere la mare si camere duble fara vedere la mare. Pentru informatii complete despre fiecare varianta de cazare in parte, dati click pe linkul “Mai multe informatii!” de sub introducerile aferente


Garsoniera cu vedere la mare

Vila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

Mai multe informatii

Camera dubla cu vedere la mare

Camerele duble cu vedere la mare numerele 2, 6, si 11 sunt plasate la etajele 1, 2 si la mansarda vilei. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, cu exceptia camerei 11, care are pat dublu/martimonial cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios (camerele 2 si 6) si trerasa (camera 11) cu masa si scaune.

Mai multe informatii

Camera dubla fara vedere la mare

La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vederea la mare. Fiecare camera dubla beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 190x90 cm cu noptiere, la care se adauga: TV prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

Mai multe informatii

Alte spatii

Vila Ilinca va pune la dispozitie alte 3 spatii menite sa va relaxeze si sa va asigure confortul de care aveti nevoie:


Terasa la Mansarda

La mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu mese si scaune.

Mai multe fotografii

Bar cu Bucatarie

La etajul 3 aveti la dispozitie, intr-un spatiu cu balcon si vedere la mare, un bar cu bucatarie utilata, pentru servit masa.

Mai multe fotografii

Curte Umbrita

In fata vilei am amenajat o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, balansoar pentru copii, mese si scaune, amplasate sub copertina.

Mai multe fotografii

Informatii de prezentare

Pentru mai multe informatii despre Vila Ilinca dar si despre statiunea Eforie Nord, va invitam sa accesati linkurile de mai jos:

Vila Ilinca [prezentare] [foto]

Eforie Nord [prezentare] [foto]

Repartizare spatii

Tabelul de mai jos reflecta dispunerea spatiilor de cazare si a altor utilitati in cadrul Vilei Ilinca.

PALIER Camera dubla fara vedere la mare Camera dubla cu vedere la mare Garsoniera cu vedere la mare ALTE SPATII
Etaj 1 2 1 1 -
Etaj 2 2 1 1 -
Etaj 3 2 - - Bar
Mansarda - 1 - Terasa

Desfasurarea activitatii

Activitatea “Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata” (cod CAEN 5520), se desfasoara la Vila Ilinca din localitatea Agigea, str. Emil Racovita nr. 110, cartierul Steaua de Mare din zona Statiunii Eforie Nord, de catre STANDARD GRUP 4 TERM SRL, in baza prevederilor Legii nr. 227/2015 privind CODUL FISCAL, referitoare la inchirierea in scop turistic a camerelor din locuinta proprietate personala.